Over ons

Wij zijn Essentie re-integratie! Een landelijk werkend re-integratiebureau. Sinds 2008 werkt Essentie re-integratie als specialist in verzuim en re-integratie 2e spoor. De basis van ons succes? Dat is ons team van zeer gemotiveerde en hoog geschoolde mensen met veel ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling, verzuim en conflicthantering. Wij zijn ervaren specialisten die “kijk” hebben op menselijk gedrag en dit met een gedegen kennis van wet- en regelgeving, en de nodige creativiteit combineren.

Dankzij ons sterke en regionale netwerk zijn we in staat om snel en doeltreffend te handelen. De externe focus is enorm te noemen. De mensen achter Essentie re-integratie zijn kundige en gedreven specialisten die denken in mogelijkheden, maar tegelijkertijd mogelijke beperkingen in het oog houden. Wij staan voor oplossingsgericht werken vanuit het vergroten van het bewustzijn. De uitstekende kennis van de lokale arbeidsmarkt helpt ons daarbij. Wilt u een prettige en langdurige samenwerking? Wij gaan ervoor.

Met ons team van ervaren specialisten helpen we organisaties en medewerkers naar werkgeluk en vitaliteit, waarin een ieder werkt en leeft vanuit zijn of haar essentie.

Onze klanten