Sandra Luidens

Sandra Luidens

In 1989 besloot ik van filosofie, en de vragen naar het waarom en hoe, mijn studie te maken. Met een korte flirt met de school voor journalistiek en extra vakken bij sociobiologie en psychofysiologie studeerde ik in 1992 af en startte ik in Amsterdam een eigen Filosofische Praktijk.

Hier begeleide ik vooral heel succesvol mensen en bedrijven met ethische en arbeidsvraagstukken. Bij mijn verhuizing in 1997 naar Brabant maakte ik daarom de overstap naar de arbeidsbemiddeling. Eerst als manager bij uitzenders Dactylo en Randstad en sinds 2008 met name voor opdrachtgevers in het Sociaal Domein. Ik heb daarbij ruime ervaring als re-integratieadviseur, workshopleider, trainer, teamcoach, NLP master practitioner, senior klantmanager, werkgeversadviseur en accountmanager.

Mijn werkgebied is West-Brabant, Hoeksche Waard, Zuid-Holland en Utrecht, waar ik een goed beeld heb op de actuele regionale arbeidsmarkt en een groot en betrokken netwerk aan werkgevers. Werkgevers die hart en plek hebben voor medewerkers die vitaal en energiek doen waar ze echt blij van worden.

Naast het inspireren en als wegwijzer dienen voor kandidaten die (moeten) bewegen op de arbeidsmarkt, hou ik zelf ook van door ontwikkelen in mijn werk. Zo ben ik enorm geraakt en geïnspireerd door het gedachtengoed van psychologe Ingeborg Bosch. Haar boeken en het door haar ontwikkelde Past Reality Integration® (PRI) als instrument en therapierichting gaan direct naar de bron van destructieve emoties en bieden een hele praktische methode om hier mee om te gaan. Ik ben zo onder de indruk van de impact van haar inzichten en het directe, praktische resultaat in coaching dat ik sinds 2017 als trainee en inmiddels de 4-jarige opleiding tot gecertificeerd PRI-Therapeut volg.