Hans Wempe

Hans Wempe

Binnen Essentie re-integratie ben ik re-integratiecoach. Ik coach, help en stimuleer de kandidaat bij het zoeken naar een nieuwe baan op het moment dat deze aan een 2de spoortraject deelneemt. Hierbij sluit ik zoveel mogelijk aan bij zijn of haar mogelijkheden en talenten.
Ik ben een sociale en enthousiaste doener die ook graag met muziek bezig is. Ik werk doelgericht en georganiseerd en ben daardoor goed betrouwbaar.

Door mijn actieve houding en ruime ervaring als coach, opgedaan in het onderwijs en bij Essentie re-integratie, lukt het meestal, samen met kandidaat, een nieuw perspectief op werk te vinden in de vorm van een baan of een werkervaringsplaats. Mijn talent is dat ik al snel het ijs breek bij zelfs de meest gesloten mensen. De coaching bij Essentie re-integratie is gericht op het zoveel mogelijk empoweren van de kandidaat, zodat hij of zij beslagen ten ijs komt op de huidige arbeidsmarkt.

Mijn persoonlijke passie voor het werken bij Essentie re-integratie is dat niet alleen de focus ligt op het vinden van een baan, maar dat ook de persoonlijke ontwikkeling en bewustwording van de kandidaat als belangrijke factoren worden gezien. Ik ben ervan overtuigd dat we juist door deze focus het gewenste doel halen: het hoogst haalbare uit dit traject halen.

“Een traject afsluiten met een nieuwe baan voor de kandidaat voelt voor mij uiteindelijk iedere keer als een feestje”