Sandra Luidens

 

In 1989 besloot ik van filosofie, en de vragen naar het waarom en hoe, mijn studie te maken. Met een korte flirt met de school voor journalistiek en extra vakken bij sociobiologie en psychofysiologie studeerde ik in 1992 af en startte ik in Amsterdam een eigen Filosofische Praktijk.

Hier begeleide ik vooral heel succesvol mensen en bedrijven met ethische en arbeidsvraagstukken. Bij mijn verhuizing in 1997 naar Brabant maakte ik daarom de overstap naar de arbeidsbemiddeling. Eerst als manager bij uitzenders Dactylo en Randstad en sinds 2008 met name voor opdrachtgevers in het Sociaal Domein. Ik heb daarbij ruime ervaring als re-integratieadviseur, workshopleider, trainer, teamcoach, NLP master practitioner, senior klantmanager, werkgeversadviseur en accountmanager.

 

Mijn werkgebied is West-Brabant, Hoeksche Waard, Zuid-Holland en Utrecht, waar ik een goed beeld heb op de actuele regionale arbeidsmarkt en een groot en betrokken netwerk aan werkgevers. Werkgevers die hart en plek hebben voor medewerkers die vitaal en energiek doen waar ze echt blij van worden.

 

Naast het inspireren en als wegwijzer dienen voor kandidaten die (moeten) bewegen op de arbeidsmarkt, hou ik zelf ook van door ontwikkelen in mijn werk. Zo ben ik enorm geraakt en geïnspireerd door het gedachtengoed van psychologe Ingeborg Bosch. Haar boeken en het door haar ontwikkelde Past Reality Integration® (PRI) als instrument en therapierichting gaan direct naar de bron van destructieve emoties en bieden een hele praktische methode om hier mee om te gaan. Ik ben zo onder de indruk van de impact van haar inzichten en het directe, praktische resultaat in coaching dat ik sinds 2017 als trainee en inmiddels de 4-jarige opleiding tot gecertificeerd PRI-Therapeut volg.

 

Willeke Verwoerd

 

Na een studie facility management heb ik lange tijd in uiteenlopende functies gewerkt. Van problem manager in de ICT tot reisbegeleider.

Vanaf 2012 werk ik als zelfstandig trainer, coach en procesbegeleider in de zorg. Daarnaast begeleid ik als therapeut mensen met o.a. depressiviteit, vermoeidheids- en angstklachten.

Wat mij drijft is mijn oprechte nieuwsgierigheid naar wat een mens beweegt. Om samen op onderzoek uit te gaan naar wat er in de weg staat om een fantastisch mooi leven te leven. In werk, (lastige) relaties en in de ontwikkeling naar nog meer jezelf.

 

Mijn twee kinderen zijn daarin een voortdurende bron van inspiratie. Maar ook mijn vriendenkring waarin muziek en theater een belangrijke rol spelen.

In 2017 ben ik gestart met de vierjarige opleiding tot pri-therapeut. Een leven veranderende methode en bewustzijnsleer die helpend is om ons als mens nog meer tot ons recht te laten komen.

    Kom met ons in contact

    (* = altijd invullen)

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.