Arbeidsdeskundig onderzoek en advies

 

Binnen Essentie re-integratie ben ik de arbeidsdeskundige die onafhankelijk arbeidsdeskundig eerste spooronderzoeken kan verzorgen. Ook kan ik u adviseren bij complexe casuïstiek. In het onderzoek van het eerste spoortraject geef ik antwoord op de vragen:

  • Kan de werknemer re-integreren in zijn eigen werk?
  • Is het eigen werk met behulp van aanpassingen passend te maken?
  • Kan de werknemer ander werk bij de eigen werkgever uitvoeren?
  • Zijn er mogelijkheden om de werknemer naar ander werk te begeleiden? (tweede spoor)

Na deze beoordeling kunnen werknemer en werkgever de juiste stappen zetten in het re-integratieproces.

Door mijn interesse en/of opleidingen in Essentie coaching, Vat van zelfwaardering en Past reality integration kan ik werkgevers uitstekend adviseren en of bijstaan bij vast gelopen re-integratie processen. Meestal is dit het gevolg van een onderliggend conflict. Ik kan u daarbij helpen, zodat de communicatie weer soepel verloopt en de re-integratie geen of minder vertraging oploopt. Mijn rol zal dan niet beoordelend, maar adviserend en of desgewenst coachend zijn.

 

Voor meer informatie of mogelijkheden kunt u altijd contact met mij opnemen voor een vrijblijvend gesprek waarin we dan kunnen onderzoeken hoe ik u bij kan staan. U kunt mij mailen op sipkevanderhoop@essentiereintegratie.nl of bellen op het onderstaande nummer.

Met vriendelijke groet,

Sipke van der Hoop

Arbeidsdeskundige

06 51157721

    Kom met ons in contact

    (* = altijd invullen)

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.